پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ مرداد ۱۳۸۷، ۱۹:۲۴

دردیدار وزیران‌خارجه مطرح‌شد:

تاکید ایران و الجزایر بر گسترش همکاری در بخشهای عمران و انرژی

تاکید ایران و الجزایر بر گسترش همکاری در بخشهای عمران و انرژی

وزیران خارجه ایران و الجزایر بر گسترش روابط دو کشور بویژه در زمینه های مسکن ، پتروشیمی و نیروگاه تاکید کردند و خواستار توسعه روابط دوکشور شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در دیدار امروز مراد مدلسی وزیر امور خارجه الجزایر با وزیر امور خارجه کشورمان، مناسبات دو کشور بررسی و راههای توسعه آن مورد مذاکره قرار گرفت.

دراین دیدار متکی مناسبات دو کشور را شاهد فصل جدیدی از پیشرفت توصیف کرد که بربستر مصالح مشترک و با ابتکار روسای جمهور دو کشور بنا نهاده شده است.

وزیر امور خارجه کشورمان از همکاری در بخش ساخت مسکن ، نیروگاه ، واحدهای پتروشیمی ، تولید واگن ، کارخانه سیمان ، مونتاژ خودرو، صنایع دارو و مواد غذایی و همچنین سرمایه گذاری مشترک  به عنوان زمینه های کار مشترک توسط شرکت های یاد کرد وابراز امیدواری نمود که با امضا قرارداد فیمابین، جهت جدیدی در روابط الجزایر و تهران ایجاد شود.

متقابلا مدلسی که به همراه رئیس جمهور الجزایر در تهران بسر می برد، با مرور رویدادهای منطقه آفریقا و خاورمیانه ، روابط ایران و الجزایر را در حال رشد خواند و گفت: هر دو کشور اهداف بلندی را برای توسعه طراحی کرده اند.

وی همکاری در بخش صنعت، بانکداری و بازسازی الجزایر بویژه در بخش مسکن توسط شرکت های ایرانی را در راستای منافع دو ملت دانست و خواهان تسهیل امور برای اجرایی کردن موافقت نامه های فیمابین شد.

کد خبر 730626

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha