پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ مرداد ۱۳۸۷، ۱۳:۲۷

مدیرکل منابع طبیعی گیلان:

50 هکتار از اراضی استان گیلان در تصرف زمین خواران است

رشت - خبرگزاری مهر: رسول محمدی گفت: افزون بر 50 هکتار از اراضی استان گیلان در تصرف زمین خواران است که باید خلع ید شوند.

مدیرکل منابع طبیعی گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت اظهار داشت: هم اکنون شش هزار پرونده قضایی در حوزه منابع طبیعی به دلیل نداشتن اعتبارات کافی راکد باقی مانده است که با رسیدگی به این پرونده ها بیش از 50 هکتار از اراضی استان رفع تصرف خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به فعالیت 192کارگاه چوب غیر مجاز در استان از اجرای طرح جنگلبانان جوان با مشارکت دانش آموزان گیلانی خبر داد.

محمدی در ادامه جنگلکاری، خروج دام از جنگل، ساماندهی جنگل نشینان، تفکیک اراضی و آبخیزداری را از مهمترین طرحهای این اداره برای حفاظت از عرصه های منابع طبیعی استان عنوان کرد.

کد خبر 730798

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha