پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ مرداد ۱۳۸۷، ۹:۱۸

شهرستان زرند مقام نخست باسوادی در استان کرمان را دارا است

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس نهضت سواد آموزی شهرستان زرند گفت: شهرستان زرند با 30/85 درصد با سواد مقام نخست باسوادی در استان کرمان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، علی غلامی، شب گذشته در جلسه شورای اداری آموزش و پرورش شهرستان زرند گفت: میزان با سوادی قبل از انقلاب در زرند 43 در صد بوده است که در حال حاضر این رقم به 30/85 در صد رسیده است.

وی گفت: چهار هزار و 600 نفر بی سواد در شهرستان وجود دارد که تعدادی از این افراد آموزش ناپذیر هستند و بنا داریم به زودی جشن شکر گزاری پایان بی سوادی در 26 روستای این شهرستان انجام شود.

غلامی عنوان کرد: با توجه به اینکه تا پایان برنامه چهارم توسعه  فرصت داریم تا پایان بی سوادی در شهرستان را اعلام نماییم از تمامی کسانی که تاکنون موفق به این امر مهم نشده اند دعوت می کنیم تا با نام نویسی در مراکز یاد گیری محلی آموزش را شروع کنند.

غلامی از راه اندازی کتابخانه سیار در این شهرستان خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از 300 عنوان کتاب برای سواد آموزان به چاپ رسیده است و یک دستگاه مینی بوس به عنوان کتاب خانه سیار با بیش از هزار جلد کتاب تجهیز نموده ایم.

وی  از آموزش هزار و 440 نفر به صورت مکاتبه ای خبر داد و گفت: در سال گذشته در 58 روستای این شهرستان جشن شکر گزاری پایان بی سوادی برگزار شد.

کد خبر 731147

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha