به گزارش خبرنگارمهر، حامد رضایی عصر سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: بر اساس سیاستهای ابلاغی اصل 44 از این پس تعاونیها مجازند تا سقف 49 درصد از سهام خود را به افراد غیرعضو که دارای سرمایه کافی در امر سرمایه گذاری طرحهای تعاونی هستند، واگذار نمایند.
وی اظهار داشت: همچنین بر اساس این قانون سرمایه گذاران می توانند تا سقف 35 درصد از ترکیب هیئت مدیره را تصاحب نمایند و 65 درصد کرسی هیئت مدیره در اختیار اعضای اصلی است.
وی تصریح کرد: اجرای این طرح موجب رونق و شکوفایی اقتصادی و تقویت شرکتها تعاونی می شود.
به گفته رضایی با ابلاغ اخیر قانون سیاستهای کلی اصل 44 توسط رئیس جمهوری محترم، فصل تازه ای از فعالیتهای اقتصادی به ویژه در قالب تعاونی به وجود می آید.
مدیرکل تعاون گلستان ادامه داد: تدوین سند توسعه با هدف تصاحب سهم 25 درصدی در اقتصاد، حمایت های دولت 20 درصد بیش از بقیه بخشها، تخفیفهای مالیاتی و بیمه کارفرمایی و اعطای تسهیلات بانکی مهمترین تحولاتی است که در راستای اجرای سیاستهای اصل 44 در بخش تعاون روی خواهد داد.
وی عنوان کرد: تأسیس بانک دولتی توسعه تعاون، ایجاد صندوق ضمانت سرمایه گذاری، بازنگری اساسی در قوانین و مقررات تعاون، سهام عدالت و 50 درصد واگذاریها به تعاونی از دیگر مزایای این سیاستهاست.
هفت هزار و 600 شرکت تعاونی با 310 هزار عضو در استان گلستان به ثبت رسیده است.
نظر شما