پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ مرداد ۱۳۸۷، ۱۰:۴۸

27 طنز پرداز به مرحله پایانی جشنواره خارستان راه یافتند

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس حوزه هنری استان کرمان گفت: داوران نخستین جشنواره استانی شعر و نثر طنز "خارستان" پس از بررسی 104 اثر رسیده به دبیرخانه این جشنواره، 27 نفر از طنزپردازان استان را در دو رشته شعر و نثر طنز به عنوان راه یافتگان به بخش مسابقه جشنواره معرفی کردند.

عباس سالاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با نظر داوران این جشنواره از 68 اثر ارسال شده در زمینه شعر 14 اثر و از 36 اثر نثر آثار 13 نویسنده به مرحله پایانی جشنواره راه یافتند.

وی عنوان کرد: این جشنواره که یادواره حکیم قاسمی کرمانی، نویسنده کتاب طنز "خارستان" است برای اولین بار هفته جاری در فرهنگسرای کوثرکرمان برگزار می شود.

وی گفت: در این برنامه علاوه بر راه یافتگان به جشنواره، چند تن از طنزپردازان برجسته کشور مانند ناصر فیض، سعید بیابانکی، عباس صادقی و سید عبد الجواد موسوی حضور دارند و به خواندن آثار طنز می پردازند و از برگزیدگان جشنواره نیز تقدیر به عمل می آورند.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه آموزشی طنز با حضور استاد یوسفعلی میرشکاک ساعت 15 همان روز در محل واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری کرمان نیز از دیگر بخشهای این جشنواره است.

کد خبر 733095

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha