به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، حجت الاسلام سید احمد میرعمادی، شب گذشته در بازدید از فعالیتهای فرهنگی کانونهای مساجد خرم آباد، اظهار داشت: با توجه به اینکه جذب شدن جوانان در مساجد آنان را در برابر تهاجم فرهنگی دشمن و پایگاه های انحرافی بیمه می کند، ضرورت دارد مساجدی که فعالیت بیشتری در جهت جذب جوانان داشته اند مورد تشویق قرار گیرند.
وی انتخاب خادمان مساجد از میان افراد جوان را عامل مهمی در جذب جوانان به مساجد دانست و بیان داشت: در انتخاب خادمان مساجد، جوان بودن و خوش فکر بودن فرد باید مورد نظر قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن 31 مرداد ماه سالروز به آتش کشیده شدن مسجد الاقصی و روز جهانی مسجد، یادآور شد: باید تمام فعالیتها و برنامه های ما بر اساس مسجد محوری پیش برود.
وی همچنین با اشاره به ضرورت افزایش تعداد مساجد در استان لرستان، خواستار مشارکت همه جانبه مردم و مسئولان برای احداث مساجد در روستاها و شهرهای مختلف استان شد.
در ادامه این بازدید حجت الاسلام قنبرعلی خادمی، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان لرستان نیز در سخنانی خطاب به جوانان فعال فرهنگی گفت: از آنجا که کانونهای مساجد بهترین مکان برای متمرکز سازی فعالیتهای گروهی جوانان و نوجوانان هستند، کارکرد و دستاورد این کانونها باید برای مردم به طور شفاف بیان شود.
نظر شما