يك جامعه شناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اشاره به اينكه ارزشهاي ديني و ملي براي جوانان كشور پذيرفته شده است افزود : در جامعه كنوني درصد بسياري از جوانان اهميت خاصي براي ارزشهاي ديني و ملي خود قائل هستند و هرگز حاضر به زير پا گذاشتن چنين ارزشهايي نيستند .
دكتر غلامرضا عليزاده ادامه داد : با وجود اينكه ممكن است برخي جوانان از وضعيت خود وعدم رسيدگي لازم به آنان در جامعه ناراضي باشند اما حس پايبندي به ارزشهاي ديني و ملي در وجود تعداد كثيري از آنان وجود دارد و نارضايتي آنان از عملكرد و بها ندادن مسولان به آنان منجر به كنار گذاشتن ارزشهاي وجودي آنان نمي شود .
وي يكي از راهكارهاي موثر در ارتقاي هويت ديني و ملي جوانان را توجه بيشتر مسوولان به استفاده از نيروي جوان در برنامه ريزي كشور دانست و گفت : توجه مسوولان و دولت در بكارگيري از نيروي جوان و استفاده از نظر و عقيده آنان در سياست گذاري در امور مملكت مي تواند تا حد بسياري پايبندي به هويت ملي و ديني را در جوانان گسترش دهد .
عليزاده ادامه داد : عدم توجه به تركيب جمعيت جوان كشور و استفاده از آنان در برنامه ريزيهاي كشور نتنها موفقيت جوانان را متناسب با توقع ما برآورده نمي سازد بلكه هويت ملي و ديني را در وجود درصد بسياري از آنان كاهش خواهد داد كه اين امر براي جامعه امري هشدار دهنده محسوب مي شود .
نظر شما