پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ مرداد ۱۳۸۷، ۱۰:۲۸

جمعیت هلال احمر کرمانشاه عضو شورای عالی جمعیت هلال احمر کشور شد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: استاندار کرمانشاه از عضویت جمعیت هلال احمر کرمانشاه در شورای عالی جمعیت هلال احمر کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، مجید غفوری صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران پیرامون عضویت جمعیت هلال احمر استان در شورای عالی جمعیت هلال احمر کشور گفت: با عضویت رئیس شورای هلال احمر کرمانشاه در این شورا که مرجع عالی تصمیم گیری در هرم مدیریتی تشکیلات امداد رسان کشور است، برگ زرین دیگری بر افتخارات استان افزوده شد.

 

وی افزود: انتظار می رود با این انتخاب جمعیت هلال احمر استان که دارای رتبه قابل قبولی در کشور است، بتواند در جهت تقویت هرچه بیشتر توان امدادی خود و کمک به مردم عزیز استان گام بردارد.

 

غفوری تصریح کرد: جمعیت هلال احمر که بخشی از مدیرت اجرایی نظام مقدس جمهوری اسلامی محسوب می شود، توانسته است به خوبی آینه تمام نمای حضور گسترده جوانان امدادگر و داوطلبان خیر اندیش در صحنه های متعدد امداد و خدمت رسانی به ملت شریف ایران اسلامی باشد .

 

استاندار کرمانشاه خاطر نشان کرد: از آنجایی که این تشکل مردمی عملکردی مطلبوب داشته است همواره با استقبال جمعی از نخبگان اقشار مختلف جامعه برای عضویت در آن همراه بوده که این واقعیت در دومین انتخابات مجمع عمومی جهش فوق العاده ای داشت به نحوی که جمع کثیری از نخبگان، مسئولین و مدیران ارشد کشورکاندیدای حضور در شورای عالی جمعیت هلال احمر کشور بودند و انتخاب سربازی لایق از خطه کرمانشاه در این شورا موجب مباهات و افتخار استان است .

 

جمعیت هلال احمر کرمانشاه چند سال پیاپی به عنوان جمعیت نمونه کشوری انتخاب و لوح تقدیر دریافت کرده است.

کد خبر 734642

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha