به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، طبق آخرین نظرسنجی انجام شده توسط موسسه نظرسنجی زاگبی و رویترز، در چرخشی شدید جان مک کین، نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با پنج امتیاز بالاتر از رقیب خود باراک اوباما، نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری پیشی گرفته است.
طبق این نظرسنجی، 46 درصد رای دهندگان آمریکایی به مک کین و 41 درصد به اوباما رای دادند.
در این نظرسنجی مسائل اقتصادی اولین نگرانی افراد مورد نظرسنجی بوده است و آنها با نسبت 49 درصد به 40 درصد، مک کین را در حل مشکلات اقتصادی خود تواناتر از اوباما عنوان کرده اند.
این نظرسنجی از پنج شنبه تا شنبه انجام شده و هزار و هشتاد و نه نفر در آن شرکت کرده اند.
تحلیگران، کاهش آراء اوباما را ناشی از دیدگاه های اقتصادی وی و همچنین انجام سفر اروپایی-خاورمیانه ای وی ارزیابی کرده اند.
این کارشناسان معتقدند: سفر اوباما به اروپا و خاورمیانه و توجه وی به سیاست خارجی در شرایطی که مردم آمریکا در شرایط بد اقتصادی قرار دارند شانس مک کین را افزایش داد.
اوباما نامزد آفریقایی تبار انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز چهار نوامبر2008 باید به مصاف مک کین، بازمانده جنگ ویتنام برود.
نظر شما