به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، مجید عباسی ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود: از کل افراد جمع آوری شده توسط مجتمع اردوگاهی هدایت، 93 نفر متکدی، 37 نفر زن معتاد، 27 نفر ولگرد و 16 نفر از کار افتاده بوده اند.
وی با بیان این موضوع که در بین افراد جمع آوری شده 22 کودک 7 تا 14 ساله و سه نفر روانی سرگردان در سطح شهر نیز وجود داشت، اظهار داشت: مجتمع اردوگاهی هدایت ضمن اخذ تعهد از 118 نفر، 20 نفر را به نیروی انتظامی، 26 نفر را به بخش نگهداری از کودکان در مراکز بهزیستی سطح شهر و مابقی را به خانواده و محل سکونت خود ارجاع داده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری شیراز افزود: بر اساس آمار این مرکز، وضعیت 9 مورد از کل جمع آوری شدگان ضمن تشکیل پرونده توسط مراجع قضایی در حال پیگیری است.
عباسی عنوان کرد: بررسی آمار جمع آوری شدگان نشان می دهد در مرداد ماه 37 معتاد زن از سطح شهر جمع آوری شده که 13 نفر آنها در رده سنی 25 تا 40 و 23 نفر در رده سنی 41 تا 65 سال قرار داشته اند که این موضوع، اتفاق تکان دهنده و حائز اهمیتی برای مسئولان است.
وی تصریح کرد: آمار ماهانه مجتمع هدایت تنها ارقام و اعداد نیست بلکه توجه و پیگیری مسئولین مربوطه را جهت رفع زمینه های اجتماعی و بستر ساز بزهکاری جوانان و زنان می طلبد.
این مسئول شهرداری شیراز ضمن اشاره به خدمات مجتمع اردوگاهی هدایت شهرداری به افراد جمع آوری شده همچون استحمام، تهیه لباس ، تأمین هزینه جهت بازگشت به شهرستان محل سکونت و...گفت: مرکز مذکور همچنین جلسات آموزشی، توانبخشی و بهبود روانی معلولان و روانیهای سرگردان در سطح شهر برگزار کرده و پس از بهبود نسبی، آنها را در شرایط مناسب کاری قرار می دهد.
عباسی متذکر شد: شهروندان می توانند در صورت برخورد با چنین پدیده هایی در سطح شهر، مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن 137(مرکز ارتباطات مردمی شهرداری) به اطلاع مسئولان امر برسانند تا در اسرع وقت نسبت به جمع آوری و ساماندهی آنها به منظور حفظ زیبایی شهر و پاکسازی آن از آسیب های اجتماعی و روانی، اقدام شود.
نظر شما