پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ اردیبهشت ۱۳۸۳، ۱۸:۳۷

پش از اتخاذ موضع منفعلانه قذافي در برابر غرب

ليبي از آمريكا و چين خواست دست از توليد سلاح كشتار جمعي بردارند

ليبي از آمريكا و چين خواست دست از توليد سلاح كشتار جمعي بردارند

معمر قذافي رهبر ليبي امروز گفت : كشورش از آمريكا و چين و تمام كشورهاي توليدكننده سلاح هسته اي مي خواهد دست از توليد و گسترش سلاح كشتار جمعي بر دارند .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل ازشبكه خبري العربيه، قذافي دقايقي پيش دريك كنفرانس خبري با حضور"رومانو برودي" رئيس كميسيون اتحاديه اروپا به سوالات خبرنگاران داخلي وخارجي پاسخ داد.
وي كه براي نخستين بار پس از 15سال از يك كشوراروپايي ديدن مي كند، گفت: طرابلس مصمم به همكاري با اتحاديه اروپا براي ايجاد صلح جهاني است.
رهبر ليبي با اشاره به بحران كنوني درمنطقه خاورميانه گفت: با توجه به وضعيت وخيم منطقه طرابلس تلاش مي كند تا بحران كنوني را ازبين  ببرد.
رهبر ليبي با بيان اين كه كشورش تمام تلاش خود را براي مبارزه با تروريسم بكارخواهد گرفت، اظهارداشت: هدف ما گسترش همكاري درزمينه هاي سياسي، اقتصادي ، فرهنگي و هنري با بروكسل وكشورهاي اروپايي است.
معمرقذافي با بيان اينكه به سود اروپا است كه مهاجراني كه به كشورشان سفر كرده اند را بپذيرند، اظهارداشت: همكاري با ليبي به نفع اروپا خواهد بود تا طرابلس بتواند مرزها را كنترل و جلوي مهاجراتهاي بي رويه را بگيرد. وي با اشاره به اينكه ليبي به صلح جهاني به عنوان يكي ازاهدف اصلي خود چشم دوخته است اظهار داشت: زمان آن فرا رسيده است تا طرابلس ثمره و نتايج مبارزات مسلحانه خود را برداشت كند.
همچنين پرودي پيش ازسخنراني قذافي گفت: ما از تصميم ليبي دردست كشيدن ازتوليد سلاح هاي كشتار جمعي استقبال مي كنيم و از اين كشور مي خواهيم همچنان به همكاري با آ‍ژانس بين المللي انرژي اتمي ادامه بدهد.

کد خبر 73906

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha