پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۸ شهریور ۱۳۸۷، ۱۰:۴۴

نوذری :

دستور رفع تنگناهای تامین گاز صادر شد

دستور رفع تنگناهای تامین گاز صادر شد

وزیر نفت با تاکید بر اینکه در فصل زمستان امسال قطعی گاز نخواهیم داشت، گفت: وزارت نفت به شرکت ملی گاز ایران اعلام کرده تا همه تنگناهای بخش گاز را حل کند.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین نوذری در جمع خبرنگاران از فراهم کردن تسهیلات از سوی وزارت نفت برای انتقال گاز به سرشاخه هایی که در نقاط سردسیر واقع شده اند، برای فصل زمستان خبر داد و افزود: با به کارگیری تمهیدات لازم مشکلی برای تامین گاز زمستان وجود ندارد.

نوذری با اشاره به راه اندازی خط لوله سوم آذربایجان در راستای تقویت فشار گاز در مناطق غرب و شمال غرب کشور خاطرنشان کرد:شرکت ملی گاز ایران  همچنین 8 میلیارد دلار پروژه برای اصلاح خطوط فشار قوی انتقال گاز و ساخت ایستگاه های تقویت فشار در دست اقدام دارد.

وی در ادامه با رد کناره گیری شرکتهای خارجی از حضور در پروژه های نفت و گاز ایران اظهار داشت: جذب 41 میلیارد دلار سرمایه در بخش نفت و گاز که سهم عمده ای از آن را سرمایه گذاریهای خارجی تشکیل می دهد، حاکی از علاقمندی شرکتهای خارجی برای حضور در صنعت نفت ایران است.

وزیر نفت با بیان اینکه در حال حاضر چندین شرکتهای خارجی آمادگی خود را برای توسعه فازهای پارس جنوبی اعلام کرده اند، تصریح کرد: حضور شرکتهایی همچون اینپکس ژاپن در پروژه آزادگان، ساینوپک چین در پروژه یادآوران و بلاروس نفت در جفیر حاکی از استقبال شرکتهای خارجی برای حضور در پروژه های ایران است.

نوذری همچنین با تاکید بر اینکه در فصل زمستان امسال قطعی گاز نخواهیم داشت، گفت: وزارت نفت به شرکت ملی گاز ایران اعلام کرده تا همه تنگناهای بخش گاز را حل کند.

وی از حضور نمایندگان ترکیه در ایران برای ادامه مذاکرات توسعه فازهای پارس جنوبی خبر داد و تصریح کرد: اطلاعات و برداشت ترکیه از قراردادهای بیع متقابل مربوط به قبل از اصلاح این قراردادها بود و در مذاکرات اخیر توضیح داده شد که قراردادهای بیع متقابل اصلاح شده است تا حاشیه امنیت بیشتری برای سرمایه گذاری ترکها به وجود آید.

کد خبر 740120

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha