به گزارش خبرنگار مهر در اراک ، معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در این مراسم گفت: هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد بسترلازم جهت رشد و تعالی جوانان به عنوان یاران فرهنگی در عرصه تبلیغ دین است.
نعمت الله سرلکیان قشر جوان را قشر تاثیر گذار جامعه دانست و افزود: برای ایجاد یک جامعه سالم و برای رسیدن به اهداف والای انسانی و اسلامی راهی جز خداپرستی و تقویت تقوای الهی و ارزشهای دینی در جامعه وجود ندارد.
وی تصریح کرد: نیاز جامعه امروز ما حفظ و تقویت هویت دینی، اسلامی و ایرانی جوانان است و هسته های فرهنگی نیز این وظیفه خطیر را بر عهده دارند.
در این مراسم همچنین رئیس ادارات فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی گفت: جشنواره نشریات فرهنگی، جشنواره تعاملات فرهنگی در راستای تبلیغ دین بین جوانان است.
عباس علییاری در ادامه افزود: دشمنان اسلام همواره اعتقادات و ارزشهای دینی ما را مورد تهاجم و شبیخون خود از لحاظ فرهنگی قرار می دهند واین وظیفه مبلغان دینی و هسته های فرهنگی است که به حفظ و حراست ازدین وارزشهای اسلامی بپردازند.
در پایان این مراسم از نشریات برتر، نوررس از شهرستان شازند، شمیم از شهرستان خنداب، طوبا از شهرستان خمین در بخش برادارن و نشریات اندیشه برتر از شهرستان محلات، سرزمین غم از دلیجان، طلیعه نور از اراک در بخش خواهران تقدیر به عمل آمد.
نظر شما