پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ شهریور ۱۳۸۷، ۱۸:۲۳

مرحله اول تدوین منشور اخلاق انتخاباتی پایان یافت

مرحله اول تدوین منشور اخلاق انتخاباتی با اتمام مصاحبه های اعضای گروههای علمی حقوق اساسی،جامعه شناسی، ارتباطات و علوم سیاسی در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی پایان یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، دبیر علمی پروژه منشور اخلاق انتخاباتی با اعلام این خبر گفت : با توافقات صورت گرفته مقرر شد پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی یک تیم علمی در این رابطه تشکیل و آسیبهای قبل، حین و بعد از انتخابات را به صورت کارشناسی مورد بررسی و تدوین قرار دهد.

حجت الاسلام  اسلامی افزود : در این تیم علمی چهار گروه حقوق اساسی، جامعه شناسی، ارتباطات و علوم سیاسی تعریف شده که هر کدام از آنها دارای یک مدیر و دو کارشناس علمی به صورت مستقیم هستند. این افراد جدای کارهای علمی هر کدام باید با 7 نفر از صاحبنظران و افراد اجرایی انتخاباتی مصاحبه هایی انجام دهند و خوشبختانه در این رابطه اقدامات و مصاحبه های مفصل و تاثیرگذاری صورت گرفته است.

وی گفت :  مصاحبه ها جمع آوری شده و در حال جمع بندی موضوع هستیم که در مرحله بعد لازم است مسئولان چهار گروه علمی در کمیسیون تلفیق تمام دستاوردهای خود را عرضه کنند تا خروجی آن تدوین منشور اخلاقی باشد. در این مرحله حاضر هستیم کلیه نقطه نظرات و مطالب صاحبان فکر و رجال سیاسی را در این رابطه جمع آوری کنیم.

علاقمندان می توانند نظرات خود را از طریق سایت www.isca.ac.ir در اختیار گروههای مختلف قرار دهند و یا نظرات خود را به آدرس قم، چهارراه شهدا، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گروه اخلاق ارسال کنند.

کد خبر 741119

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha