پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ شهریور ۱۳۸۷، ۱۳:۴۳

در گفتگو با مهر عنوان شد:

راه اندازی دبیرخانه دائمی همایش پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی

راه اندازی دبیرخانه دائمی همایش پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی

مسئول دفتر هماهنگی کمیته های تحقیقات دانشجویی وزارت بهداشت از راه اندازی دبیرخانه دائمی همایش پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی خبر داد.

دکتر محمدمهدی گلمکانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این دبیرخانه با هدف هماهنگی بیشتر برای همایش های سالیانه پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی ایجاد می شود.

وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران به میزبانی دهمین دوره کنگره پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور انتخاب شده است و دبیرخانه دائمی نیز با هماهنگی بیشتر می تواند در این میزبانی به دانشگاه علوم پزشکی ایران کمک کند.

گلمکانی با اشاره به تشکیل شبکه های تحقیقات دانشجویی در 6 منطقه شمال، جنوب، شرق، غرب، مرکز و تهران ، یادآور شد: برگزاری همایش های شبکه ها نیز می تواند در ارتقای توان تحقیقاتی کمیته های تحقیقات دانشجویی به این دانشجویان کمک کند.

کد خبر 741325

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha