مجید طهماسبی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: سقف اعتبارات شعب صندوق تعاون در استان در بخش تعاونیهای مسکن مهر از 1/5 میلیارد ریال به چهار میلیارد ریال رسیده است که بیش از 2/5 برابر رشد نشان می دهد.
وی افزود: این وام غیر از تسهیلات 150 میلیون ریالی است که بانکهای عامل به هر عضو تعاونی مسکن مهر اختصاص می دهند.
طهماسبی عنوان کرد: سقف اعتبارات برای سایر تعاونیها هم از 1/5 میلیارد ریال به دو میلیارد ریال رسیده است.
رئیس شعب سرپرستی صندوق تعاون خوزستان گفت: تعاونیهای مسکن مهر که اتحادیه های آن ها با اداره های مسکن و شهرسازی تفاهمنامه زمین منعقد کرده اند، می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند.
وی افزود: کارمزد تسهیلات پرداخت شده به تعاونیهای مسکن مهر 9 درصد خواهد بود اما برای سایر تعاونی این کارمزد 12 درصد در نظر گرفته شده است.
طهماسبی تسهیلات پرداخت شده به تعداد 110 شرکت تعاونی و 700 عضو تعاونی از محل منابع داخلی صندوق تعاون استان را مبلغ 105 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در این مورد برای دو هزار نفر ایجاد اشتغال شده است.
نظر شما