پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ شهریور ۱۳۸۷، ۱۰:۰۳

ضیغمی به مهر اعلام کرد:

توسعه میادین نفتی و گازی با حضور خارجی ها

توسعه میادین نفتی و گازی با حضور خارجی ها

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی با اشاره به اینکه توسعه تعدادی از میدانهای گازی و نفتی با حضور شرکتهای خارجی در دستور کار قرار دارد، کشورهای چین، لهستان و هند را مهمترین شرکتهای متقاضی حضور در صنعت نفت و گاز ایران عنوان کرد.

علیرضا ضیغمی در گفتگو با  مهر اظهار داشت: در حال حاضر شرکتهای خارجی در پروژه های شرکت نفت مناطق مرکزی حضور ندارند؛ اما توسعه تعدادی از میدانهای گازی و نفتی  با حضور شرکتهای خارجی در دستور کار قرار دارد.

وی مجموع سرمایه گذاری برای توسعه این میادین را حدود 6 میلیارد دلار عنوان کرد و افزود: درخواستهای پراکنده ای از سوی بعضی از شرکتهای خارجی دریافت شده که بیشترین حجم درخواستها مربوط به شرکتهای هندی، چینی و لهستانی بوده است.

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی از صدور مجوزهای لازم برای اجرایی شدن توسعه این میادین از سوی شرکت ملی نفت ایران خبر داد و خاطرنشان کرد: این در حالی است که به دلایلی همچون فوریت و ضرورت ترجیح داده شده بعضی از میدانهای موجود را توسط پیمانکاران داخلی توسعه دهیم.

ضیغمی با اشاره به واگذاری عملیات توسعه گشوی جنوبی به بخش داخلی یادآور شد: بر اساس تصمیمات اخذ شده مقرر شده توسعه بخش بالادستی و پایین دستی گشوی جنوبی به پیمانکاران داخلی واگذار شود و بحث حضور سرمایه گذار خارجی در این پروژه منتفی است.

وی با بیان اینکه مشاور توسعه این پروژه انتخاب شده است، توضیح داد: به دلیل طولانی شدن زمان مذاکرات با شرکت خارجی متقاضی توسعه این طرح و نیاز کشور به گاز این میدان ترجیح داده شد این پروژه به پیمانکار داخلی واگذار شود.

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی تصریح کرد: خوشبختانه در حال حاضر در کشور برای حفاری در بخش خشکی مشکلی وجود ندارد و در بخش دریا نیز با اقدامات صورت گرفته تلاش می شود مشکل کمبود دکل برطرف شود.

وی ازحضور شرکت نفت مناطق مرکزی در مناقصه 4 دکل حفاری خبر داد و گفت: 5 دکل حفاری نیز با پیش پرداخت قابل توجه از سوی این شرکت تهیه شده است.

کد خبر 742855

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha