پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ شهریور ۱۳۸۷، ۱۶:۰۷

همزمان با حلول ماه رمضان؛

ستاد مرکزی قدس و انتفاضه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فعال شد

ستاد مرکزی قدس و انتفاضه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فعال شد

همزمان با حلول ماه رمضان ستاد مرکزی قدس و انتفاضه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در تهران و سراسر کشور فعال شده و با همراهی کمیته های اجرایی، تخصصی و پشتیبانی های مختلف به بحث و بررسی پیرامون ابعاد مختلف برپایی راهپیمایی روز جهانی قدس پرداختند.

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین جلسه رسمی ستاد مرکزی قدس و انتفاضه به ریاست شریف و با حضور ملکی تبار قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، معاونین وی و اعضای اصلی که از نمایندگان مطلع و تام الاختیار سازمان ها و نهادهای عضو هستند در سالن اجتماعات و کنفرانس های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزارشد .

این ستاد موظف به سیاستگذاری، برنامه ریزی، هماهنگی سازمان ها، نهادها و وزارتخانه ها دربرپایی راهپیمایی روز جهانی قدس بوده و با بهره گیری از ظرفیت های خالی سایر دستگاه ها، ایجاد یک هماهنگی میان بخشی و فرابخشی همراه با تحلیل وقایع منطقه ای خاورمیانه و حوزه خلیج فارس و دریای عمان، بررسی اوضاع کشور، فلسطین، لبنان و آرایشات دفاعی و نظامی درسطح منطقه و با بهره مندی از نظرات کارشناسانه ای اساتید مبرز حوزه و دانشگاه به هر چه با شکوه تر برگزار شدن این راهپیمایی و تبیین ماهیت پلید رژیم غاصب صهیونیستی و تحلیل موضوعات پیرامون می پردازد.

راهپیمایی روزجهانی قدس که بنا به فرموده بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) بایستی به آزادی قدس شریف از چنگال خون آشام اسرائیل غاصب منجر شود، هرساله در آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان درسراسر کشورهای اسلامی انجام می شود و در آن مردم مسلمان وآزاده جهان یکصدا و یکدل برای آزادی قدس شریف و بیت المقدس شعار سرداده و برائت و انزجار خود را از ددمنشان جنگ طلب صهیونیست در غصب سرزمین های اشغالی فلسطین و ظلم و ستم به مردم بی گناه و بی دفاع آنجا با شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و هیهات مناالذله به جهانیان اعلام می دارند.

کد خبر 742969

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha