پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ شهریور ۱۳۸۷، ۱۸:۱۶

وزیر خارجه روسیه هفته آینده به لهستان می رود

وزیر خارجه روسیه هفته آینده به لهستان می رود

وزیر امور خارجه روسیه هفته آینده برای گفتگو درباره سپر موشکی آمریکا به لهستان سفر خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز چهارشنبه به خبرگزاری فرانسه خبر داد که سرگئی لاوروف روز 11 سپتامبر (21 شهریورماه) درچارچوب بحران میان لهستان و روسیه در زمینه بحران استقرار سپر موشکی آمریکا در شرق اروپا، به ورشو سفر خواهد کرد.

ورشو و واشنگتن روز 14 آگوست قراردادی را درباره استقرار موشکهای آمریکایی در لهستان در چارچوب دفاع ضد موشکی منعقد کردند که به تنشی جدید در روابط میان آمریکا و روسیه بدل شد.

آمریکا در ماه ژانویه سال جاری (2007) به دو کشور لهستان و جمهوری چک که پیشتر از اقمار شوروی بودند و در حال حاضر از اعضای اتحادیه اروپا و ناتو هستند، پیشنهاد داد تا یک سامانه دفاع ضد موشکی شامل 10 موشک رهگیر در لهستان و یک سیستم راداری را در خاک چک مستقر کند.

ایالات متحده توجیه خود را از این اقدام به زعم خود مقابله با تهدیدهایی موشکی کشورهایی مانند ایران و کره شمالی اعلام کرده، اما روسیه به عنوان مخالف اصلی استقرار چنین سامانه ای بر این باور است که تهران و پیونگ یانگ فاقد چنان توان موشکی هستند که بتوانند منافع واشنگتن را موردهدف قراردهند، بنابراین به باورکرملین هدف استقرارچنین سامانه ای ازسوی آمریکا در اروپای شرقی، کنترل سیستم های موشکی روسیه است.       

کد خبر 743809

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha