به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمدحسن اکبری مطلق صبح امروز در اولین جلسه کمیته استانی این طرح در بیرجند، با بیان اینکه طرح محب یکی از ابداعات سازمان بهزیستی برای مواقع حوادث و سوانح و بلایای طبیعی است، افزود: این طرح به لحاظ زلزلهخیز بودن خراسان جنوبی در این استان اجرا می شود.
وی با اشاره به وقوع یک زلزله شدید هر 10 سال یکبار در استان تصریح کرد: مـتأسفانه در مواقع حوادث و بلایای طبیعی کمتر به تألمات روحی و روانی بازماندگان حوادث توجه می شود در حالی که باید توجه جدی به این بخش صورت گیرد.
مدیرکل سازمان بهزیستی خراسان جنوبی گفت: این طرح با تأکید بر توانمندسازی اجتماعات محلی به منظور پیشگیری و کاهش بروز مشکلات روانی و اجتماعی در بلایای طبیعی اجرا و تلاش میشود
وی اظهارداشت: در اجرای این طرح درصدد هستیم با آموزش قبل از حوادث و عمل مناسب در هنگام حوادث، آسیبهای روحی و روانی افراد آسیب دیده کاهش دهیم.
معاون پیشگیری سازمان بهزیستی خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهار داشت: خراسان جنوبی یکی از کانونهای بلایای طبیعی است که مهم ترین و ماندگارترین عارضه آن مشکلات روانی و اجتماعی خصوصا برای کودکان و سالمندان است.
شهرام شیخانی افزود: باید شرایطی فراهم شود که فرآیند واکنش به یک وضعیت اضطراری از طرف جمعیت متأثر از واقعه کنترل شود، و تجربه نشان داده که کمک ها و حمایتهای روحی در همان ساعت های اولیه از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی از حضور مشاور، روانشناس و مددکار اجتماعی در این تیم خبر داد و تصریح کرد: این تیم آموزش های تخصصی مدیریت استرس، مقابله با اضطراب، کنترل خشم و مشاوره سوگ را فرا گرفته و در مواقع بحران ارائه می دهند.
معاون پیشگیری سازمان بهزیستی خراسان جنوبی اعتبار این طرح را در حال حاضر 60 میلیون ریال دانست و خاطرنشان کرد: این طرح با همکاری ستاد حوادث غیرمترقبه استانداری اجرا خواهد شد.
نظر شما