به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، حجت الاسلام محمد باقری عصر امروز در حاشیه نشست ائمه جمعه هرمزگان اظهار داشت: تا پایان سال آینده ساختمان اصلی حوزه علمیه شهرستان حاجی آباد نیز مورد بهره برداری قرار می گیرد تا شرایط پذیرش در دوره های متعدد این مرکز بیش از پیش فراهم شود.
وی گفت: در آستانه ماه مهر اولین دوره از فعالیتهای این حوزه علمیه با پذیرش 35 داوطلب دیپلمه آغاز می شود و طی سالهای آینده بر میزان پذیرفته شدگان این حوزه افزوده می شود.
باقری ادامه داد: 35 داوطلب ثبت نام شده در این حوزه علمیه در قالب دوره ای پنج ساله به دریافت و تحصیل علوم دینی و معارف اسلامی می پردازند.
امام جمعه شهرستان حاجی آباد افزود: در رمضان سال جاری 70 روحانی به مناطق مختلف روستایی شهرستان حاجی آباد اعزام شده اند که می توان با توسعه حوزه های علمیه استان همه ساله نیاز استان را در بخش مروجین و مبلغین حوزه فرهنگ دینی و علوم اسلامی مرتفع کرد.
نظر شما