دکتر محمد علی حاجی عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: بر اساس دستورالعملی از سوی وزارت علوم آیین نامه داخلی شورای صنفی باید تدوین و به تصویب هیئت نظارت دانشگاه برسد. روند تصویب این آیین نامه مقداری طولانی شده است که این طولانی شدن از یک طرف مربوط به تغییرات درون شورای صنفی و از طرفی نیز به دلیل به طول انجامیدن جلسات هیئت نظارت دانشگاه است.
وی با بیان اینکه آیین نامه داخلی پیشنهادی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان ایراداتی داشت، گفت: "آیین نامه داخلی پیشنهادی شورای صنفی حاوی مطالبی خصوصا فعالیتهای فرهنگی و ورزشی بود که در آیین نامه اصلی شوراهای صنفی مصوب وزارت علوم ذکر نشده است و شورای صنفی نباید این موارد را در آیین نامه داخلی خود ذکر می کرد زیرا ارگانهای دیگری مسئول این فعالیتها در دانشگاه هستند و شورای صنفی در قبال آنها مسئولیتی ندارد."
دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در تماس با خبرگزاری مهر با بیان اینکه شورای صنفی این دانشگاه با رکود مواجه شده است، این رکود را ناظر بر تاخیر در برگزاری انتخابات شورای صنفی در این دانشگاه دانست.
میر جلیلی تاخیر در برگزاری این انتخابات را نیز ناشی از طولانی شدن تصویب آیین نامه داخلی پیشنهادی شورای صنفی این دانشگاه در هیئت نظارت دانشگاه صنعتی اصفهان عنوان کرد.
دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان تاکید کرد: شورای صنفی دانشگاه صنعتی اصفهان قصد برگزاری نهمین دوره انتخابات این شورا را در نیمسال آتی تحصیلی دارد که البته برگزاری و قانونمند بودن انتخابات منوط به تصویب دستورالعمل داخلی شورای صنفی در هیئت نظارت دانشگاه است.
نظر شما