غفورکامروا در گفتگو با خبرنگار اعزامی مهر به پکن، گفت: بازی خوبی را برابر تیم ژاپن داشتیم اما متاسفانه داور مسابقه مدعی بود تشک ویلچر یکی از بازیکنان ایران بلندتر از میزان استاندارد است و با همین دلیل وی را از زمین بازی اخراج کرد.
وی اظهار داشت: به طور قطع این برداشت داور از بلند بودن تشک این بازیکن واقعیت ندارد و قطعا در این خصوص اعتراض خود را اعلام خواهیم کرد.
غفورکامروا تصریح کرد: با پیروزی برابر تیم ژاپن حضورمان در بین هشت تیم برتر مسجل شده است. تا به این لحظه با توجه به تفاضل گل تیم ها در جدول بازیها، تیم ایران در صدرگروه خود قرار دارد.
وی اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم در مرحله بعدی مسابقات پارالمپیک با انجام بازیهای قابل قبول نتایج خوبی را بدست آوریم.
تیم ملی کشورمان در چارچوب بازیهای پارالمپیک پکن فردا صبح برابر تیم آلمان قرار می گیرد. این تیم پنجشنبه هفته جاری در آخرین دیدار به مصاف تیم کانادا خواهد رفت.
بسکتبالیست های با ویلچر کشورمان پیش از این موفق به شکست دو تیم آفریقای جنوبی و سوئد شده اند.
نظر شما