پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ شهریور ۱۳۸۷، ۱۷:۴۶

لاریجانی در دیدار عبدالمهدی:

آمریکا در موافقتنامه امنیتی با عراق در پی تثبیت حضور خود در منطقه است

آمریکا در موافقتنامه امنیتی با عراق در پی تثبیت حضور خود در منطقه است

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار معاون رئیس جمهور عراق تاکید کرد که آمریکا در موافقتنامه امنیتی با عراق درپی تثبیت حضور درازمدت خود در عراق و در منطقه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از اداره اخبار و رسانه های گروهی مجلس ، عادل المهدی معاون رئیس جمهور عراق بعد از ظهر امروز با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در این دیدار با اشاره به اشتراکات فرهنگی و دینی دو ملت ایران و عراق، روابط بین دو کشور را در زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، خوب و رو به رشد توصیف کرد و گفت: اراده سیاسی مقامات دو کشور بر گسترش و تعمیق روابط و مناسبات فی مابین تعلق دارد و باید از تمام ظرفیت های موجود در این راستا بهره برد.

لاریجانی در ادامه با ابراز خشنودی از بهبود اوضاع امنیتی در عراق اظهار امیدواری کرد با بهتر شدن اوضاع و شرایط امنیتی و اقتصادی و سیاسی، مردم عراق از رفاه و امنیت کامل برخوردار شوند.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به موافقت نامه امنیتی عراق، اظهار داشت: آمریکا با طرح این موافقتنامه به دنبال تثبیت حضور درازمدت خود در عراق و در منطقه است .

لاریجانی برقراری ثبات وآرامش درعراق را ازعوامل عمده رونق اقتصادی این کشور ارزیابی وابراز امیدواری کرد این کشور هر چه زودتر در مسیر استقرار ثبات و آرامش کامل قرار گیرد.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران ، ثبات و آرامش عراق در همسایگی خود را به نفع مردم منطقه می داند و از آن استقبال می کند.

در ادامه این دیدار همچنین عادل المهدی معاون رئیس جمهور عراق ، ضمن تشریح آخرین تحولات کشورش ، جمهوری اسلامی ایران را دوست و برادر عراق خواند و از تلاش های کشورمان در جهت کمک به استقرار آرامش در عراق تقدیر کرد.

معاون رئیس جمهور عراق در ادامه با اشاره به موافقتنامه امنیتی گفت: این موافقتنامه دارای نقاط منفی متعددی هم هست که از جمله آنها تلاش برای اعمال مصونیت قضایی سربازان آمریکایی درعراق است.

وی در پایان خواستار استفاده از تمام ظرفیت های سیاسی و اقتصادی موجود برای گسترش روابط و همکاری های فیمابین شد و ابراز امیدواری کرد رئیس مجلس شورای اسلامی با سفر رسمی خود به بغداد افق جدیدی در توسعه این همکاری ها ایجاد نماید که لاریجانی ابراز امیدواری کرد این رویداد در موقع مناسبی صورت گیرد.

کد خبر 747037

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha