به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه المنار در گزارشی با بیان این مطلب نوشت: این عوامل بیانگر حضور مداخله جویانه آمریکا است که نقشه می کشد تا تاسیسات و مراکز لبنان را تحت تاثیر حضور خود قرار دهد.
از جمله نشانه ها درباره افزایش تکیه آمریکا بر این عناوین ( آموزش و طرحهای توسعه در لبنان) افزایش مبالغ اختصاص یافته برای لبنان از سوی دولت آمریکا تحت عناوین برنامه های کمک و نیز اعلام دوره های آموزشی نیروهای امنیتی یا به راه انداختن طرحهای مختلف توسعه است.
سفارت آمریکا دربیروت از آموزش نود نفر از نیروهای امنیتی داخلی لبنان و 24 نیروی جدید در زمینه آنچه مبارزه با تروریسم نامید، خبر داده است از سوی دیگر، معاون مدیر خاورمیانه ای آژانس توسعه آمریکا وارد بیروت شد که این دو موضوع اشاره واضحی درباره دخالت آمریکا در لبنان به شمار می رود.
از سوی دیگر، سفارت آمریکا اعلام کرد : "جیمز بایور" معاون مدیر خاورمیانه ای آژانس توسعه بین المللی آمریکا از لبنان دیدار می کند که هدف از آن بررسی طرحهای آژانس در لبنان است.
بر اساس بیانیه سفارت آمریکا، طرحهای آژانس توسعه آمریکا، شامل بخش وسیعی از جمله تقویت زیرساختها و امکانات حدود 850 شهرداری و توسعه منابع آب و ساماندهی زباله ها و برخی طرحهای زیست محیطی و آموزشی و کشاورزی، و طرحهایی درباره توسعه اقتصادی و مدیریت قانون می شود.
نظر شما