پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ شهریور ۱۳۸۷، ۱۹:۳۷

بوش بر حمایت آمریکا از پاکستان در مبارزه علیه تروریسم تاکید کرد

رئیس جمهوری آمریکا بر حمایت خود از رئیس جمهوری جدید پاکستان در مبارزه علیه افراطیون در مرزهای افغانستان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، جرج بوش در تماس تلفنی با آصف علی زرداری قول حمایت کامل دولت آمریکا از پاکستان در جنگ علیه تروریستها در مناطق مرزی افغانستان را داد.

وی افزود: پاکستان در مبارزه با تروریسم و افراط گرایی مسئولیت دارد زیرا هر ملتی الزامات خود برای حفاظت از سرزمین خود و روشن کردن این موضوع که مکانی امن برای تروریستها نیست را دارد.

زرداری اخیرا در رقابت با نواز شریف در انتخابات ریاست جمهوری پاکستان پیروز و به عنوان چهاردهمین رئیس جمهوری این کشور شناخته شد.

کد خبر 747088

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha