پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ شهریور ۱۳۸۷، ۱۳:۴۱

علم شاهی به مهر خبر داد:

دیدار وزیر علوم با 3 تشکل دانشجویی در ماه رمضان

دیدار وزیر علوم با 3 تشکل دانشجویی در ماه رمضان

مسئول دبیرخانه تشکلهای دانشجویی در وزارت علوم گفت: وزیر علوم در ماه رمضان در سه نشست دانشجویی که در وزارت علوم برگزار می شود در جریان دغدغه های سه تشکل دانشجویی قرار می گیرد.

احمد علم شاهی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: مقرر بود که در تابستان امسال نشست وزیر علوم با هر کدام از تشکلها و اتحادیه های سیاسی دانشجویی به صورت جداگانه برگزار شود که در این راستا در تابستان امسال نمایندگان طیف شیراز دفتر تحکیم وحدت و جنبش عدالتخواه دانشجویی دغدغه های خود را در دو نشست جداگانه با وزیر علوم مطرح کردند.

وی اضافه کرد: در ادامه نشستهایی که در تابستان با تشکلهای دانشجویی برگزار شده است، نمایندگان بسیج دانشجویی، اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل و جامعه اسلامی دانشجویان که در تابستان با وزیر علوم دیدار نکردند نیز در نشستهایی جداگانه در ماه مبارک رمضان دغدغه هایشان را با وزیر علوم در میان می گذارند.

کد خبر 748163

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha