به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، " طلال ارسلان " رئیس حزب دموکراتیک لبنان امروز در مراسم تشییع "صالح العریضی" از اعضای حزب دموکراتیک لبنان به ایراد سخن پرداخت و گفت : وقتی که به این نتیجه برسیم که چه کسی از وحدت ما و مقاومت متضرر می شود بالطبع خواهیم فهمید که چه کسی عامل این جنایت بوده است.
وی در ادامه این پرسش را مطرح کرد که چه کسی از وحدت، دوستی و مقاومت ما و همچنین از صلح در جبل و طرابلس متضرر می شود؟ همه ما می دانیم که قاتل کیست.
طلال ارسلان با تاکید بر اینکه به همکاری با "سید حسن نصرالله" دبیر کل حزب الله لبنان متعهد باقی می ماند، گفت: تنها اسرائیل دشمن لبنان است و این دشمن هنگامی که به هدف خود برسد به راحتی می خوابد و آرام می گیرد.
ولید جنبلاط رهبر حزب سوسیالیست ترقیخواه لبنان نیز امروز در این مراسم گفت : تروریسم در صدد است تا تمام لبنان را به منظور فتنه انگیزی در این کشور مورد هدف قرار دهد و دسیسه متلاشی کردن منطقه که از اسرائیل و همپیمانان آن نشات می گیرد، تمام نشده است.
جنبلاط افزود: این خسارت [ ترور العریضی ] تنها با یکپارچگی مردم "بیصور" و ساخت کشوری قوی جبران می شود.
وی درعین حال با تمجید از اقدام میشل سلیمان رئیس جمهوری لبنان برای انجام گفتگوی گروه های لبنانی خواستار ادامه آشتی بین گروه ها و انجام گفتگو شد.
عریضی (از احزاب 8 مارس ) شب پنجشنبه بر اثر انفجار خودروی بمبگذاری شده در منطقه عالیه واقع در جنوب شرق بیروت ترور شد. در این انفجار شش نفر نیز زخمی شدند.
این ترور در حالی صورت گرفت که گروه های سیاسی، مذهبی و امنیتی لبنان شب سه شنبه با امضای سندی موسوم به "سند آشتی طرابلس " بر ترک خشونت ها و درگیری ها در شمال لبنان تاکید کردند.
نظر شما