به گزارش خبرگزاری مهر، سید رضا موسوی مدیر کل روابط عمومی و سخنگوی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری با اعلام این خبر افزود: تا پیش از مدیریت کنونی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هیچ گامی در زمینه تهیه پرونده های میراث معنوی و تلاش برای ثبت ملی آنها انجام نشده بود درحالیکه تاکنون دو پرونده آیین های نوروز و آیین های نیمه شعبان ثبت ملی شده و همزمان با نوزدهم ماه رمضان و در آستانه روز جهانی قدس دو پرونده دیگر در فهرست میراث معنوی ثبت می شود.
وی با اشاره به وجود آیین های غنی و ارزشمند مذهبی و ملی در تاریخ و فرهنگ ایران زمین اظهار داشت: فهرستی کامل از مناسبت ها ، وقایع و آیین هایی که ارزش ثبت در فهرست میراث معنوی را دارند تهیه شده و شماری از شاخص ترین این آیین ها از جمله عید فطر ، دفاع مقدس ، تعزیه و انقلاب اسلامی در اولویت قرار گرفته اند.
موسوی با تاکید بر اهمیت آرمان والای آزادی قدس شریف گفت: آرمان آزادی قدس یکی از ارزشمندترین آرمانهای ملت مسلمان و انقلابی ایران است و امیدواریم با ثبت آیین های روز قدس در کنار آیین های ماه مبارک رمضان گوشه ای از رسالت خود را برای تحقق این آرمان گرانقدر برداریم.
مراسم ثبت ملی آیین های روز قدس و آیین های ماه مبارک رمضان به عنوان سومین و چهارمین پرونده در حوزه میراث معنوی از ساعت 10:30 تا 13 روز شنبه 30 شهریور ماه در سالن اجلاس کشورهای اسلامی برگزار خواهد شد.
نظر شما