سید جلال یحیی زاده که با خبرنگار پارلمانی مهر گفتگو می کرد، بیان داشت: در جلسه امروز کمیسیون فرهنگی که اسفندیار رحیم مشایی رئیس سازمان میراث فرهنگی وگردشگری و معاونان او نیز در آن حضور داشتند موضوع تصویب طرح تحقیق و تفحص از این سازمان در دستور کار قرار داشت و بعد از بیان دیدگاه های تعدادی از طراحان مقرر شد یکی از مواد 5گانه این طرح که درباره سخنان اخیر مشایی بوده با موافقت طراحان حذف شود و مشایی درباره دیگر محورهای این طرح نیز اظهاراتی داشت.
نماینده مردم تفت و میبد در خانه ملت تاکید کرد: با توجه به اینکه تعدادی از امضاکنندگان طرح تحقیق و تفحص در جلسه کمیسیون فرهنگی حضور نداشتند و پاسخ های مشایی را نشنیده بودند بنا بر این مقرر شد که سخنان مشایی درباره محورهای این طرح به اطلاع آنان برسد و درصورت اصرار بر انجام طرح تحقیق و تفحص رای گیری در جلسه دیگر انجام شود.
این نماینده اصولگرای مجلس با بیان اینکه از نظر قانونی به دلیل عدم حضور برخی از امضا کنندگان امکان رای گیری وجود نداشت ، خاطرنشان کرد: به احتمال زیاد جلسه بعدی کمیسیون بعد از تعطیلات مجلس برگزار می شود.
عضو فراکسیون ورزش مجلس با اشاره به برگزاری جلسه این فراکسیون در صبح امروز اظهار داشت: در جلسه امروز اعضا و دبیر کمیته ملی المپیک حضور داشتند و درباره عملکرد کاروان المپیک ایران بحث و تبادل نظر شد و این جلسات به صورت سلسله ای در آینده برگزار خواهد شد.
نظر شما