پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ شهریور ۱۳۸۷، ۱۲:۱۰

میثاقیان در گفتگو با مهر:

تلاش می کنیم بازنده نباشیم/ به نتایج و جایگاه استقلال توجه نمی کنم

تلاش می کنیم بازنده نباشیم/ به نتایج و جایگاه استقلال توجه نمی کنم

سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز گفت: نمی گویم که استقلال را در تهران شکست می دهیم اما تلاش می کنیم در مصاف با این تیم بازنده از زمین خارج نشویم.

اکبرمیثاقیان در گفتگو با خبرنگار مهر، پیرامون بازی تیم فوتبال استقلال اهواز مقابل استقلال تهران گفت: این یکی از سخت ترین بازیهای ماست. ادعا نمی کنم که در این بازی صددرصد پیروز می شویم اما تلاش می کنیم در مقابل استقلال آنهم در ورزشگاه آزادی بازنده نباشیم .

وی در ادامه از مشکلات تیم فوتبال استقلال اهواز یاد کرد و گفت: همانطور که می دانید من از ابتدای فصل سرمربی استقلال اهواز نبودم و با گذشت دو هفته از آغاز مسابقات به این تیم آمدم. همین مسئله کارم را دشوار کرده است چرا که تیم را خودم نبستم و با تمرینات من بازیکنان برای فصل جدید آماده نشدند.

میثاقیان با اشاره به رشد تیم فوتبال استقلال اهواز، افزود: تیم استقلال اهواز مشکلات زیادی دارد که مهمترین آن نداشتن بازیکنان تخصصی در میانه میدان و خط دفاعی است. تیم خوب بسته نشده است. در بعضی پست‌ها چند بازیکن داریم ودر برخی از مناطق با کمبود مواجه‌ایم. از سوی دیگر تیم بدنسازی خوبی نداشته است ومن ناچارم در کوران مسابقات تیم را از این حیث آماده کنم. هوای اهواز گرم است و نمی توان به بازیکنان فشار بدنی آورد به همین خاطر باید به مرور در جریان بازیهای لیگ کم کم بدن بازیکنان را به شرایط ایده ال برسانیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در ادامه از اهمیت و دشواری بازی مقابل استقلال تهران گفت و افزود: بدون شک هر تیمی که بهتر بازی کند برنده از زمین خارج می شود. من کاری به استقلال ندارم و اینکه در هفته‌های گذشته چه نتایجی گرفته و چه جایگاهی در جدول رده بندی لیگ دارد. نگاه من به تیم استقلال اهواز است و اینکه تیمم بتواند در ورزشگاه آزادی نتیجه لازم را کسب کند.

وی در خاتمه تصریح کرد: برای ساختن تیم استقلال اهواز کار سختی پیش رو دارم، خیلی سخت‌تر از تیم‌های دیگری که در آنها مربیگری کرده ام. به عقیده من کار در هر تیمی سختی خاص خود را دارد در یک تیم بیشتر و در تیمی دیگر کمتر. در نهایت آنچه مهم است نتیجه و برآیند تیم است که امیدوارم در استقلال اهواز مثبت باشد.

کد خبر 751338

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha