محمدرضا فرزین در گفتگو با مهر با اشاره به اینکه ارائه فرم اطلاعات اقتصادی خانوار توسط مردم چندین بار از سوی مرکز آمار ایران تمدید شده است، تصریح کرد: به نظر می رسد اطلاعات اقتصادی تمام افرادی که نیازمند یارانه هستند، جمع آوری شده است.
سخنگوی کارگروه تحولات اقتصادی دولت افزود: افرادی که اطلاعات خود را به مرکز آمار بر اساس فرمهای اطلاعات اقتصادی ارائه داده اند، در صورت لزوم می توانند برای تغییر اطلاعات ارائه داده به مراکزی که تعیین شده مراجعه نمایند.
وی همچنین با بیان اینکه افرادی که فرم مورد نظر را ارائه نداده اند نیز می توانند به مراکز تعیین شده توسط وزارت رفاه و تامین اجتماعی مستقر در سراسر کشور مراجعه کنند، اظهارداشت: وزارت رفاه در تلاش است تا مراکزی دائمی برای جمع آوری اطلاعات افرادی که فرم مذکور را ارائه نکرده اند، ایجاد کند.
به گفته فرزین هم اکنون اطلاعات ارائه شده توسط مردم بر اساس فرم اطلاعات اقتصادی خانوار در حال تطبیق با اطلاعات سایر پایگاه های اطلاعاتی همچون سازمان ثبت احوال است.
وی در پاسخ به این سئوال که نحوه افتتاح حساب توسط افراد، نام بانک مورد نظر و میزان یارانه نقدی واریزی به حساب بانکی افراد چگونه خواهد بود، گفت: این اطلاعات هنوز مشخص نیست و بعدا اعلام خواهد شد.
نظر شما