پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ مهر ۱۳۸۷، ۱۱:۰۰

زرینه زاد به مهر خبر داد:

اعلام نرخ اجاره بهای خوابگاه / پرداخت ماهیانه وام مسکن به دانشجویان

اعلام نرخ اجاره بهای خوابگاه / پرداخت ماهیانه وام مسکن به دانشجویان

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: میزان اجاره بهای خوابگاههای دانشجویی در بهترین شرایط یعنی برای دانشجویانی که در اتاقهای 1 یا 2 نفره ساکن هستند ماهانه 20 هزار تومان تعیین شده است.

دکتر مرتضی زرینه زاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ظرفیت خوابگاههای دانشجویی امسال مانند سال گذشته است و دانشگاهها علاوه بر آنچه در دفترچه راهنمای کنکور اعلام کرده اند، دانشجو تقبل نمی کنند.

وی درباره پوشش خوابگاهی دانشگاهها در سال جاری گفت: درصد پوشش خوابگاهی دانشگاهها را نمی توان به طور دقیق اعلام کرد در حال حاضر برخی دانشگاهها 40 درصد کل دانشجویان و برخی 80 درصد کل دانشجویان را تحت پوشش خوابگاه قرار دارند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با بیان اینکه پرداخت وام خوابگاه منتفی شده است به مهر گفت: وام خوابگاه در سال جاری منتفی شده است اما وام ودیعه مسکن به صورت سپرده در دست دانشجو قرار می گیرد و وام‌ مسکن به صورت ماهانه پرداخت می شود.

به گزارش مهر، به دانشجویان نیمسال اول و دوم تحصیل بدون در نظر گرفتن معدل، وام پرداخت می شود. همچنین برای دانشجویان‌‌ نیمسال‌ آخر تحصیل اخذ حداقل نصف واحدهای لازم (طبق مقررات آموزشی) مورد نیاز است و در موارد استثنا با تایید معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه یک نیمسال به سنوات مجاز بهره­ مندی از وام اضافه می‌ شود.

در صورت عدم استفاده از وام در هر نیمسال در طی سنوات مجاز تحصیل، دانشجو می ‌تواند از باقیمانده این مدت برای دریافت وام استفاده کند.

همچنین وام مسکن و حق اولاد دانشجویان‌ مشروطی به طور کامل پرداخت می شود.

در صورت تصویب کمیسیون موارد خاص مبنی بر ادامه تحصیل دانشجویان مشروطی در دو نیمسال متوالی به این دانشجویان نیز وام مسکن پرداخت ‌خواهد شد.

کد خبر 753532

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha