پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ مهر ۱۳۸۷، ۱۵:۴۹

ساندی تایمز از برنامه های خطرناک هسته ای رژیم صهیونیستی پرده برداشت

ساندی تایمز از برنامه های خطرناک هسته ای رژیم صهیونیستی پرده برداشت

در شرایطی که آژانس بین المللی انرژی هسته ای مانع از دستیابی کشورهای مختلف به سلاح هسته ای صلح آمیز می شود یک رسانه غربی رژیم صهیونیستی را دارای ترسناک ترین زرادخانه هسته ای دنیا اعلام نمود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه ساندی تایمز، بنا به اظهارات یک تکنیسین هسته ای سابق رژیم صهیونیستی، این رژیم از یک رژیم دارنده سلاح های هسته ای فراتر رفته و به یک تهدید هسته ای بزرگ تبدیل شده است.

عکس ها و اظهارات این تکنیسین اسرائیلی که به تایید کارشناسان هسته ای رسیده است نشاندهنده پیچیدگی زرادخانه های هسته ای رژیم صهیونیستی است.

ساندی تایمز ادامه داد: این گزارش نشان می دهد اسرائیل در کنار آمریکا، شوروی سابق، انگلیس، فرانسه و چین در رده شش قدرت برتر هسته ای جهان قرار گرفته و در برنامه های هسته ای از کشورهایی چون هند، پاکستان و آفریقای جنوبی بسیار جلوتر است.

تاسیسات هسته ای رژیم صهیونیستی در زیر زمین از دید ماهواره های جاسوسی و از هر گونه بازرسی مستقلی از دهه 1960 تاکنون محفوظ بوده است.

این رسانه غربی اضافه کرد: قدرت هسته رژیم صهیونیستی نسبت به آنچه تخمین زده می شود ده برابر قوی تر بوده و بین 100تا 200 بمب هسته ای را شامل می شود.

این تاسیسات از 20 سال گذشته تاکنون در حال تولید کلاهک های هسته ای هستند و اکنون شروع به تولید تسلیحات" ترمو" هسته ای با توان انفجار شهرهای بزرگ کرده است.

نیروگاه هسته ای دیمونای رژیم صهیونیستی بر اساس تکنولوژی استخراج پلوتونیوم فرانسه بنیانگذاری شده است.

تاسیسات هسته ای  زیرزمینی رژیم صهیونیستی در بیابان نقب قرار دارد.

این رسانه غربی اضافه کرد: این اطلاعات از اظهارات مورداکی وانونو یک تکنیسین هسته ای رژیم صهیونیستی که 10 سال در "ماکون 2" یک زاغه فوق سری رژیم صهیونیستی کار کرده کسب شده است.

"ماکون 2 " از زاغه هایی است که مواد لازم برای تولید سلاح هسته ای در دیمونا تاسیسات تحقیقات هسته ای اسرائیل را تامین می کند.

این درحالی است که تحت تاثیر قدرت های بزرگ آژانس بین المللی انرژی هسته ای مانع از دستیابی کشورهایی چون ایران به انرژی صلح آمیز هسته ای می شود.

کد خبر 753707

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha