پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ مهر ۱۳۸۷، ۱۰:۳۴

سیزدهمین گردهمایی بین‌المللی نفت و گاز در تهران برگزار می‌شود

سیزدهمین گردهمایی بین‌المللی نفت و گاز ایران با عنوان "مدیریت انرژی، سیاست‌ها و تجربه‌ها" توسط مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی، آذر ماه امسال در تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، سیزدهمین دوره این گردهمایی بین‌المللی که سالانه و با هدف بررسی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری بین‌المللی در بخش‌های نفت و گاز کشورمان برگزار می‌شده، دهم و یازدهم آذر 1387 (30 نوامبر و یک دسامبر سال 2008 میلادی) در تهران تشکیل خواهد شد.

براساس مصوبه فوق، هدف از این گردهمایی استفاده از تجربیات موفق در زمینه مدیریت انرژی، ارتقاء فعالیت‌های پژوهشی مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی و صنعت نفت، گسترش تعاملات بین بخش‌های مختلف صنعت، تبادل نظر مقامات، مدیران اجرایی شرکت‌های نفتی، متخصصین و پژوهشگران بین‌المللی داخل و خارج کشور در حوزه‌های مرتبط و تشریح برنامه‌های جمهوری اسلامی و ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز کشور است.

این گردهمایی، در پی برگزاری دوازده همایش موفق بین‌المللی در زمینه نفت و گاز توسط مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی، برگزار می‌گردد. این مصوبه در تاریخ 2/7/1387 از سوی دکتر پرویز داودی، معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شد.

کد خبر 755474

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha