مختار فرزادی ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: با دفاتر خبری رسانه ملی در هشت کشور برگزار کننده جشنواره امام رضا (ع) نیز جهت پوشش خبری فعالیتهای جشنواره هماهنگی های لازم انجام شده است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده جهت انعکاس داخلی فعالیتهای انجام شده در جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) ادامه داد: تاکنون از 30 مرکز صدا و سیما در سایر استانهای برگزار کننده جشنواره جهت پیگیری بحث تبلیغات و تهیه مستندات قول همکاری و مساعدت گرفته ایم.
فرزادی تاکبد کرد: با توجه به آغاز این جشنواره از خراسان ما باید به عنوان الگوی عمل سایر استانها در بخش رسانه قرار بگیریم.
وی گفت: طرحها و نظرهای سازنده در خصوص توسعه خبر رسانی از سوی دبیرخانه جشنواره و خبرنگاران نقش مهمی در بهبود فعالیتهای صدا و سیما ایفا می کند.
فرزادی اظهار داشت: پخش گزارشهای زنده و آثار تصویری بر اعتبار جشنواره افزوده و کمک می کند این جشنواره برای عموم مردم ملموس باشد.
نظر شما