ملوس نادری در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: این درصد معادل 11 هزار از جمعیت 620 هزار نفری استان ایلام می شود که معلول هستند.
وی ادامه داد: از تعداد معلولین استان ایلام تنها هفت هزار نفر توسط بهزیستی استان شناسایی شده است.
این مسئول با اشاره به اینکه عدم تمایل افراد معلول یا عدم آگاهی از جمله عوامل شناسایی نشده مابقی معلولین سطح استان ایلام است، خاطر نشان کرد: بیشترین معلولیت در استان ایلام عقب ماندگی ذهنی و جسمی حرکتی است.
نادری تصریح کرد: امسال طرح مبتنی در جامعه در بهزیستی استان ایلام اجرا می شود که در این طرح شناسایی معلولین در مناطق دروافتاده و روستاها مهمترین هدف دنبال می شود.
این مسئول یادآور شد: امسال باتوجه به افرایش اعتبار حوزه توانبخشی بهزیستی استان ایلام، این حوزه درصدد است خدمات مطلوبی را به معلولان سطح استان ایلام ارائه دهد.
نادری کمک مستمری، دادن وام، کمک هزینه های بابت ازدواج و خرید تجهیزات پزشکی را از جمله خدمات ارائه شده در سال جاری عنوان کرد.
80 هزار نفر در استان ایلام از خدمات بهزیستی بهره مند هستند.
نظر شما