به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، با انصراف سوریه شانس افغانستان برای پیوستن به شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی افزایش یافت.
سوریه در حالی از نامزدی خود انصراف داد که قرار بود در نشست عصر امروز کنفرانس سالانه آژانس، موضوع نامزدی سوریه و افغانستان که از منطقه جنوب آسیا و خاورمیانه ( مزا ) آمادگی خود را برای حضور در شورای حکام اعلام کرده بودند، مورد بررسی قرار بگیرد.
یکی از کشورهای افغانستان و سوریه قرار بود جایگزین پاکستان شوند که یک سال از مدت زمان عضویت وی در شورای حکام باقی مانده است.
در همین رابطه "علی اصغر سلطانیه" نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی، با تائید این مطلب به خبرگزاری فرانسه گفت : انصراف سوریه از نامزدی شورای حکام به دلیل حفظ اتحاد در گروه مزا اتخاذ شد.
نظر شما