پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ مهر ۱۳۸۷، ۱۲:۰۴

المنار خبر داد :

مشارکت سوریه در روند آشتی میان حماس و فتح

مشارکت سوریه در روند آشتی میان حماس و فتح

یک نشریه عرب زبان از مشارکت سوریه در تلاشهایی که در حال حاضر برای برقراری آشتی میان گروههای مختلف فلسطینی به ویژه حماس و فتح انجام می شود، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، المنار چاپ بیت المقدس به نقل از منابع آگاه در دمشق و قاهره و رام الله نوشت : اخیرا تماسهای میان رهبران سوریه، مصر و تشکیلات خودگردان فلسطین برقرار شده که هدف از آن مشارکت سوریه در تلاشهایی است که برای برقراری آشتی در صحنه فلسطینی انجام می شود.

این منابع گفتند هیئتی فلسطینی هفته آینده برای دیدار با مسئولان سوری در چارچوب تحرک سوریه و برای آماده کردن مقدمات سفر ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان به سوریه و دیدار وی با بشار اسد رئیس جمهوری این کشور به دمشق می رود.

به گفته این منابع، تلاشهای سوریه برای برقراری آشتی در صحنه فلسطینی به دور از تلاشها و تماسهای قاهره در این زمینه نیست و دمشق این موضوع را برای قاهره مورد تاکید قرار داده است و طی روزهای آینده، نشستی میان مسئولان مصری و سوری برگزار خواهد شد.

این منابع افزودند : ورود سوریه به خط تلاشهای آشتی میان فلسطینی ها می تواند سبب مشارکت این کشور در ایجاد راهی برای حل بحران در صحنه فلسطینی شود که مورد قبول تمام طرفها باشد.

به گفته این منابع، گروههای فلسطینی که طرفدار حماس و فتح نیستند، از دمشق خواسته اند در تلاشهای آشتی و نزدیک کردن دیدگاهها میان دو جنبش مشارکت کند.

همچنین برخی محافل سیاسی عربی اعلام کردند اقدامات خرابکارانه اخیر در سوریه با هدف منصرف کردن رهبران سوریه از ایفای نقش در حل مسائل و اختلافات در صحنه عربی صورت گرفته است.

اخیرا احمد قریع رئیس هیئت مذاکره کننده فلسطینی برخی کشورهای عربی را به ایجاد شکاف و اختلاف داخلی در فلسطین متهم کرده بود 

این در حالی است که نبیل شعث یکی از اعضای کمیته مرکزی جنبش فتح از برگزاری گفتگوهای ملی فلسطین در 14 آبان با هدف پایان بخشیدن به اختلافات داخلی گروههای فلسطینی خبر داده است.

کد خبر 759925

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha