پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۰ مهر ۱۳۸۷، ۱۴:۲۸

آیت‌الله تسخیری:

توجه به گفتگو به معنای پذیرفتن تردید در عقاید نیست

توجه به گفتگو به معنای پذیرفتن تردید در عقاید نیست

دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در دیدار با رئیس و جمعی از اساتید دانشکده شریعت دمشق سوریه گفت: تبادل گفتگو به معنای پذیرفتن شک و تردید در عقاید و مذاهب نیست، بلکه به معنای اعتقاد کامل به مذهب خود است که می‌توانیم از آن دفاع کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله تسخیری دبیر کل مجمع ضمن ابراز خرسندی از دیدار با این هیئت گفت: باید بین مذاهب و ادیان تفاوت قائل شویم و با تعصبات مذهبی مبارزه کرد و با وجود مشترکات دینی میان اهل تسنن و شیعه باید به دنبال راهکارهای عملی برای رسیدن به وحدت باشیم.

وی همچنین با بیان اینکه مشترکات دینی مسلمانان به درصد بالایی می‌رسد، خاطر نشان کرد: تقریب به معنای ترکیب مذاهب یا تغییر یک مذهب به مذهب دیگر نیست ، تقریب یعنی اینکه زمینه‌های مشترک بین مذاهب را شناسایی و آن را گسترش داده و عملی کنیم.

آیت‌الله تسخیری با دعوت از علمای شیعه و سنی در راستای گسترش تفکر تقریب مذاهب اسلامی گفت: دانشگاه مذاهب اسلامی با وجود داشتن سه دانشکده فقه و حقوق مذاهب اسلامی، علوم قرآن و حدیث و کلام، فلسفه و ادیان، تاکنون توانسته موفقیتهای بی‌شماری را کسب نماید.

در ادامه دکتر محمد الحسن البغاء رئیس دانشکده شریعت سوریه گفت: اختلافات بین مذاهب سیاسی است و باید با تفکرات جدید اختلافات قدیمی را از بین برده و بر مشترکاتمان تأکید کنیم.

کد خبر 763060

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha