به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاعرسانی بازار سرمایه، شاخص کل قیمت در پایان معاملات امروز بورس اوراق بهادار روی عدد 11 هزار و 163 متوقف شد که نسبت به آخرین روز معاملاتی قبل از آن 45/86 واحد کاهش داشت.
شاخص بازار اول با 33/86 واحد کاهش به 9 هزار و 583 واحد رسید، شاخص بازار دوم با 32/19 واحد کاهش در پایان معاملات روی عدد 13 هزار و 209 واحد متوقف شد و شاخص صنعت هم با 93/64 واحد کاهش عدد هشت هزار و 783 را تجربه کرد.
امروز سایپا با سه میلیون و 146 هزار سهم بیشترین متقاضیان خرید را به خود اختصاص داد، همچنین کنتورسازی ایران با 596 هزار سهم، سرمایهگذاری بهمن با 881 هزار سهم، رایان سایپا با 321 هزار سهم، باما با 202 هزار سهم، ایران خودرو با 468 هزار سهم، سرمایهگذاری توسعه ملی با 667 هزار سهم، صنایع سیمان دشتستان با 100 هزار سهم، حق تقدم داروسازی اکسیر با 106 هزار سهم و سرمایهگذاری شاهد با 100 هزار سهم بیشترین متقاضی خرید را داشتند.
در مقابل پالایش نفت اصفهان با 10 میلیون و 336 هزار سهم در صدر جدول بهترین تقاضاهای فروش قرار گرفت، همچنین فولاد مبارکه اصفهان با 9 میلیون و 55 هزار سهم، ملی صنایع مس ایران با چهار میلیون و 932 هزار سهم، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با شش میلیون و 279 هزار سهم، پتروشیمی خارک با یک میلیون و 506 هزار سهم، سرمایهگذاری غدیر با هشت میلیون و 468 هزار سهم، فولاد خوزستان با دو میلیون و 729 هزار سهم، بانک اقتصاد نوین با دو میلیون و 476 هزار سهم، سیمان سپاهان با دو میلیون و 398 هزار سهم و پتروشیمی فن آوران با 934 هزار سهم بیشترین متقاضی فروش را در بازار به خود اختصاص دادند.
امروز مخابرات ایران با 18/42 واحد، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با 34/13 واحد، بانک پارسیان با 79/8 واحد، فولاد خوزستان با 35/7 واحد و سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی کشوری با 15/4 واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص داشت.
در معاملات امروز بازار سهام، حقتقدم داروسازی اکسیر، باما، لعاب ایران، کنتورسازی ایران، نیروترانس ، فرآوری مواد معدنی ایران، گازلوله، پتروشیمی اراک، فارسیت اهواز و سرما آفرین بیشترین افزایش قیمت را میان سایر شرکتهای بورسی تجربه کردند.
در مقابل حقتقدم توسعه صنایع بهشهر، قند شیرین خراسان، حقتقدم نورد قطعات فولادی، حقتقدم سیمان تهران، حقتقدم سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی کشوری، حقتقدم داروسازی سبحان، حقتقدم بانک پارسیان، کابلهای مخابراتی شهیدقندی، بانک پارسیان و ماشینآلات صنعتی تراکتورسازی ایران بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
نظر شما