مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این جشنواره حرکتی نو در احیاء نمایش سنتی سیاه بازی که از دیرباز با مردم ایران زمین در ارتباط بوده است، محسوب می شود و تجربه ای بدیع است.
محمد اسماعیل امام زاده افزود: با وجود کم رنگ بودن فعالیتها در عرصه نمایش سیاه بازی، 24 اثر از نقاط مختلف کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از بررسی توسط داوران، هفت اثر به جشنواره راه یافت.
وی اظهار داشت: نمایش های مضحکه به کارگردانی رضا بهشتی آتشگاه از اردبیل، کاکا سیاه به کارگردانی مهدی پورشعبان از خوزستان، اتللو به کارگردانی عطاء الله صفرپور از گلستان، شال جادویی به کارگردانی جواد انصافی از تهران، یک شب از هزار و یک شب به کارگردانی جواد عبیری از مازندران، کابوس به کارگردانی سعید رهنورداز گیلان و رام کردن زن سرکش به کارگردانی محسن احمدی نیک از اصفهان در جشنواره به روی صحنه خواهد رفت.
به گفته وی، در این جشنواره از استاد سعدی افشار که در زمینه حفظ و احیاء نمایش آیینی سیاه بازی تلاشهای ارزنده ای داشته است، تجلیل خواهدشد.
وی به جاذبه ها و طنز تأثیرگذار نمایش سیاه بازی برای مخاطبان اشاره کرد و گفت: با توجه به حضور هنرمندان مطرح این عرصه در جشنواره، استقبال علاقمندان از آثار به نمایش درآمده، قابل توجه خواهد بود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از همراهی و مشارکت شورای اسلامی شهر ساری و سازمان میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی مازندران در برگزاری این جشنواره قدردانی کرد.
نظر شما