پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مهر ۱۳۸۷، ۱۷:۲۷

83 درصد جذب سرمایه شهریار در بخش صنعت بوده است

کرج - خبرگزاری مهر: فرماندار شهریار گفت: طی سه سال گذشته 83 درصد جذب سرمایه شهریار در بخش صنعت بوده است.

محمدعلی عرفان در گفتگو با خبرنگار مهر در شهریار اظهار داشت: افزایش هزار و 542 درصدی سرمایه گذاری در بخش صنعت و جذب 83 درصدی سرمایه در بخش صنعت در شهریار نشان از پیشرفت بسیار خوب شهرستان و تلاش مسئولان شهریار دارد.  

وی افزود: از 100 درصد سرمایه گذاریها در شش سال گذشته 90 درصد طی سه سال گذشته در دولت نهم انجام شده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: باید زمینه برای بیان کردن هنرمندانه این آمار و پیشرفتها فراهم شود تا مردم با دستاوردهای این دولت طی سه سال گذشته بیشتر آشنا شوند.

عرفان منش عنوان کرد: افزایش 449 درصدی تشکیل تعاونیها، افزایش دو هزار و 226 درصدی اعضای تعاونیها، افزایش هزار و 255 تعداد اشتغال درتعاونیها و افزایش هزار و 441 درصدی فرصتهای اشتغال در بخش تعاون در راستای اجرایی شدن اصل 44 قانون اساسی در شهریار انجام شده است. 

فرماندار شهریار یادآور شد: همچنین عملیات اجرایی احداث مترو تهران - شهریار و مترو کرج - ملارد، افزایش بیش از 200 درصدی تسهیلات به ایثارگران، احداث و راه اندازی پاسگاه پلیس راه شهریار و افزایش 50 درصدی مراکز و کانونهای فرهنگی از دیگر کارهای اجرایی در این شهرستان است.

وی در بخش دیگری متذکر شد: شهریار اولین شهرستانی است که که برای دو پروژه خارجی در آن سرمایه گذاری شده و هم اکنون در ستاد برگزاری استان در حال پیگیری است.

این مسئول خاطرنشان کرد: در راستای کاهش آمار بیکاری در این شهرستان، ابتدای سال 84 آمار بیکاری در این شهرستان 6/11 درصد بود و در ابتدای سال 87 آمار نرخ بیکاری به 6/9 درصد کاهش یافت.

کد خبر 765208

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha