به گزارش خبرنگار مهر در تبریز ، عزت الله اکبری ظهر امروز در آیین گشایش چهاردهمین همایش ملی صادرات غیر نفتی کشور افزود : اقتصاد کشور برای غلبه بر مشکلات موجود نیازمند همبستگی و مدیریت صحیح است .
وی با اشاره به مشکلات و موانع موجود در بخش های مختلف اقتصاد ایران اظهار داشت: نبود نظام جامع در سیستم بانکی ، گمرک ، بیمه ، تعرفه و مالیات ناشی از مشکلات ساختاری در اقتصاد کلان کشور است .
اکبری ضمن تاکید بر لزوم رفع مشکلات موجود برای توسعه و رونق فعالیت های اقتصادی گفت : بخش خصوصی باید با تشکیل کنسرسیومی قدرتمند وارد صحنه شده و در تصمیم گیری ها و قانونگذاری ها فعالانه مشارکت کند .
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : مجلس آمادگی دارد نسبت به حذف و اصلاح مقررات و قوانین دست و پاگیر در برابر فعالیت بخش خصوصی اقدام نماید .
نماینده مردم قایم شهر در مجلس با بیان اینکه نقشه راه توسعه صادرات غیرنفتی به وسبله سند چشم انداز و سیاستهای ابلاغی اصل 44 مشخص شده است عنوان کرد: مجلس آمادگی دارد نسبت به حذف و اصلاح قوانین دست و پاگیر در این زمینه اقدام کرده و امور جاری اقتصاد کشور را روانسازی کند .
اکبری همچنین به قابلیتهای بخشهای مختلف کشور در حوزه اقتصادی اشاره کرد و افزود: شرایط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران برای پیوستن به WTO کاملا آماده است .
وی خاطرنشان کرد : اگر تاکنون مزاحمتهای امریکا و سایر کشورهای غربی که اغراض سیاسی را پیگیری می کنند نبود ایران نیز تاکنون به عضویت این سازمان درآمده بود .
نظر شما