پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مهر ۱۳۸۷، ۱۷:۳۰

لاریجانی در دیدار سولانا:

صدور قطعنامه جدید اعتماد ایران به مذاکرات را بی فایده نشان داد

صدور قطعنامه جدید اعتماد ایران به مذاکرات را بی فایده نشان داد

رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از رویکرد اروپا به مسئله هسته ای ایران تصریح کرد: صدور قطعنامه جدید عملا زنجیره مذاکره - قطعنامه ، اعتماد عمومی در ایران به مذاکرات و حرکت در جهت پاسخگویی به شبهات را بی فایده نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از اداره اخبار و رسانه های گروهی مجلس شورای اسلامی، دکتر علی لاریجانی که به منظور شرکت در یکصد و نوزدهمین اجلاس اتحادیه بین المجالس در ژنو بسر می برد خاویر سولانا مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اقامتگاه خود به حضور پذیرفت.

در این دیدار مسایل مربوط به بحران اقتصاد جهانی، اختلاف غرب و روسیه، با توجه به مسایل گرجستان، افغانستان، عراق و موضوع هسته ای مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این دیدار با نقد رویکرد اروپا نسبت به مسئله هسته ای جمهوری اسلامی ایران گفت :  با توجه به توافق بر مدالیته، ایران علیرغم ناباوری برخی قدرتهای بزرگ همه شبهات مطرح در مسئله هسته ای را پاسخ داد اما صدور قطعنامه جدید عملا زنجیره مذاکره - قطعنامه، اعتماد عمومی در ایران به مذاکرات و حرکت در جهت پاسخگویی به شبهات را بی فایده نشان داد.

وی افزود: مسئول این روند کسانی هستند که بی توجه به تلاشهای جدی ایران با یک رویکرد غیر منطقی و کاملا سیاسی با سوء استفاده از سازمانهای بین المللی قطعنامه صادر کردند.

لاریجانی با نقد عملکرد کشورهای غربی در افغانستان رشد فزاینده مواد مخدر، تجدید سازمان و تقویت مجدد تروریستها در آن کشور را نتیجه رویکرد غلط این کشورها دانست.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین از ظرفیت جمهوری اسلامی ایران در جهت تقویت صلح و امنیت در منطقه یاد کرد و تصحیح رویکرد غرب را مهمترین شرط جهت استفاده از این ظرفیت دانست.

در ادامه این دیدار خاویر سولانا مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن تشریح اقدامات این اتحادیه در جهت مهار بحران اقتصادی و تبیین اختلافات اروپا با روسیه در موضوع گرجستان بر نقش جمهوری اسلامی ایران در حل و فصل موضوعات منطقه خاورمیانه تاکید کرد.

وی با تشریح روند مذاکرات هسته ای گروه 1+5 با جمهوری اسلامی ایران بر ضرورت استمرار مذاکرات تاکید کرد.

کد خبر 766017

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha