به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، حجت الاسلام محمد تقی رهبر در نماز جمعه این هفته اصفهان با اشاره به بحران مالی موجود در آمریکا این مسئله مهم گفت: کار به جایی رسیده است که آنها معروف به غارتگران بین المللی شده اند و این امر دامن آنها را گرفته و این سزای کسانی است که حقوق ملتها را نایده می گیرند.
وی با اشاره به 24 اکتبر سال 1946سالروز تاسیس سازمان ملل گفت: این مرکز نباید در دست استکبار جهانی باشد.
وی همچنین به توطئه و دسیسه های دشمن از دیرباز اشاره کرد و اظهار داشت: آنان کسانی هستند که روحانیت و مرجعیت را تخریب کرده اند، این در حالی است که مردم ایران با حمایت همین روحانیت و مرجعیت توانستند انقلاب اسلامی ایران را به ثمر نشانند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص اجرای طرح مالیات بر ارزش افزوده گفت: این طرح باید در زمان مناسبتری اجرا می شد.
وی با انتقاد از شیوه بیان اعتراضات در خصوص مالیات بر ارزش افزوده گفت: این شیوه اعتراض و برخورد یک بدعت بوده که در طول 30 سالی انقلاب سابقه نداشت و می توانست اعتراضات به شیوه بهتری انجام شود.
رهبر همچنین از نحوه ساخت و ساز در مصلای اصفهان و کندی ساخت و ساز آن و اختلافات در هیئت امنای و سایر بخشها در مصلای اصفهان انتقاد کرد.
امام جمعه موقت اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود همچنین به هفته اولیاء و مربیان اشاره کرد و افزود: اولیاء باید با طرح مشکلات آموزشی در ارتقای سطح آموزشی، آموزش و پرورش را یاری رسانده و نقش آفرینی کنند.
رهبر در بخش پایانی سخنان خود همچنین در به موضوع تربیت بدنی اشاره کرد و گفت: این بحث نیاز به حمایت و هدایت دارد و ورزش باید سازنده باشد و مراکز تربیت بدنی باید از جمله مراکز فرهنگی باشد که به پرورش روح و جسم بپردازد.
نظر شما