حسین امیری در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: این اقدام با اطلاع رسانی مناسب در خصوص حوادث ناشی از کار به مقصود رسیده است.
وی به رشد چشمگیر، سرعت و کیفیت خدمات تامین اجتماعی طی این مدت در استان اشاره کرد و اذعان داشت: این روند و نیز مطلوبیت خدمات به هیچ وجه قابل مقایسه با گذشته نیست.
مدیر کل تامین اجتماعی خراسان رضوی ادامه داد: شیب قوانین این ارگان نیز در این راستا به نفع بیمه شده و کارفرما سوق یافته است.
وی اضافه کرد: از نشانه های این امر افزایش شمار بیمه شدگان است که به عنوان تحولی بنیادی در این سازمان است.
امیری گفت: پرداخت 12 میلیارد ریال بدهی دولت بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی از مهمترین اقدامات دولت نهم در این سه ساله برای این سازمان است.
وی یادآور شد: همچنین بستر سازی مناسب برای اجرای طرح کارت هوشمند خدمات درمانی در این استان فراهم شده است.
امیری تاکید کرد: با توجه به ارتقای نظام جامع اطلاعات بیمه شدگان تحت پوشش در سطح استان شاهد افزایش کیفی ارائه خدمات به افراد تحت پوشش هستیم.
وی متذکر شد: این امر موجب تسهیل در روند و روال اجرای طرح فوق در مرحله آموزش نیروها در سطح استان شده است.
مدیر کل اداره تامین اجتماعی خراسان رضوی به ویژگی مهم استفاده از کارت هوشمند خدمات درمانی اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: جایگزینی این کارت بجای دفترچه خدمات درمانی از جمله مهمترین مزایای این طرح است.
وی افزود: تاکنون اطلاعات تمامی افراد تحت پوشش این سازمان به صورت رایانه ای طبقه بندی شده است.
نظر شما