به گزارش خبرگزاري مهر در ابلاغيه ستاد كل نيروهاي مسلح آمده است : بحث امنيت اجتماعي به عنوان يك امر ضروري و حيات بخش محسوب ميشود و نگاه همه جانبه به مقوله امنيت ميتواند نشانگر پويايي يك نظام تلقي شود.
عليالخصوص زماني كه امنيت با مسائل حيثيتي و حياتي كشور مرتبط باشد و در صورت آسيب پذيري در مقوله امنيتي علاوه بر خسارت جبران ناپذير جاني و مالي و اقتصادي حيثيت نظام رانيززير سوال خواهد برد.
بحمدالله در دو دهه اخير دستاوردهاي بسيار گرانبهايي با ايثار و از خودگذشتگي عوامل امنيتي و حفاظتي در بخشهاي مختلف بويژه فرودگاه هاي كشور نصيب جمهوري اسلامي گشته به نحوي كه حركتهاي هواپيماربايي و تروريسم كشوربه هيچ وجه بروز و ظهور پيدا نكرده است.
در حال حاضر كه در مرحله تكميل فرودگاه بين المللي حضرت امام خميني (ره) قرار گرفته ايم متاسفانه مسئولين دستاندركار اين فرودگاه بدون توجه به نكات امنيتي و حفاظتي و مصوبه شوراي عالي امنيت در جهت عدم بكارگيري نيروهاي خارجي ، در اين مركز حياتي كشور، اقدام به اين حركت ناصواب نمودهاند.
ستاد كل نيروهاي مسلح به احترام درخواست رييسجمهور به اولين هواپيماي مسافربري كه از دوبي حركت كرده بود اجازه فرود داد و پس از اين تا رفع مشكل امنيتي و استقرار شركتهاي داخلي، فرودگاه تعطيل اعلام مي شود و پروازهاي خارجي كمافي السابق از فرودگاه بينالمللي مهرآباد انجام خواهد شد.
اميد است با دقت و هوشياري مضاعف دستاندركاران هواپيمايي كشور شاهد حفظ امنيت و اقتدار و عزت روزافزون نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران باشيم.
بنابر اعلام ستاد كل نيروهاي مسلح تا رفع موانع امنيتي
فرودگاه بين المللي امام خميني تعطيل خواهد بود
ستاد كل نيروهاي مسلح با صدور ابلاغيه اي اعلام كرد فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) تا تامين شرايط امنيتي تعطيل خواهد بود.
کد خبر 76768
نظر شما