پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ آبان ۱۳۸۷، ۱۰:۳۱

ایلی فرزلی در گفتگو با مهر (1)

آینده روابط سوریه و لبنان روشن است/ دشمنان مانع بهبود روابط هستند

آینده روابط سوریه و لبنان روشن است/ دشمنان مانع بهبود روابط هستند

وزیر اطلاع رسانی پیشین لبنان گفت: از سرگیری مناسبات دیپلماتیک میان دمشق و بیروت تمام تلاشها را برای ضربه زدن به استقلال و حاکمیت دو کشور همسایه عربی خنثی کرد.

"ایلی فرزلی" در گفتگو با خبرگزاری مهر خاطرنشان کرد: دشمنان ملت های سوریه و لبنان تلاش می کنند تا با ابزارهای متفاوت استعماری به روابط دیرینه و حسنه دو کشورعرب منطقه لطمه بزنند.

وی درباره آینده روابط میان سوریه و لبنان گفت: صرف نظر از همسایگی و مشترکات تاریخی سوریه و لبنان، بدون شک روابط دو ملت حتی از زمان انعقاد قرارداد سایس- پیکو میان فرانسوی ها و انگلیسی ها تا به امروز، همیشه منحصر به  فرد و ممتاز بوده است.

نایب رئیس اسبق مجلس لبنان با اشاره به اینکه در طول 65 سال گذشته روابط سیاسی دولت های سوریه و لبنان درمراحل مختلفی با فراز و نشیب های متعددی روبرو بوده است، افزود: با این وجود هیچ وقت ارتباطات دو کشور به طور کامل قطع نشده است .

فرزلی درعین حال دورنمای روابط سیاسی این دو کشور حاشیه دریای مدیترانه را روشن توصیف کرد و گفت : امیدواریم بیروت و دمشق گامهای لازم را درجهت گسترش مناسبات دیپلماتیک بردارند.

وزیر اطلاع رسانی پیشین لبنان در ادامه افزود: لبنانیها خود را جدا از ملت سوریه نمی بینند و برهمین اساس دمشق همواره برای حفظ وحدت ویکپارچگی دو ملت تلاش می کند.

این شخصیت برجسته لبنانی روابط اجتماعی و اقتصادی ملت های سوریه و لبنان را گسترده و رو به رشد خواند و گفت: غربیها سعی دارند با طرحهای مختلف درامور داخلی کشورهای منطقه دخالت کنند، اما ملت های سوریه و لبنان هیچ وقت به این طرحها و حتی اجرای قرارداد سایس- پیکو تن نداده اند زیرا این قرارداد درنهایت منجر به تقسیم کشورهای عربی و جدا شدن برخی از مناطق لبنان از سوریه می شود.

وزیراطلاع رسانی پیشین لبنان سفراخیر فوزی صلوخ وزیر امورخارجه لبنان به دمشق که با هدف ازسرگیری روابط حسنه با سوریه صورت گرفت را گامی مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: آغاز مناسبات دیپلماتیک بین سوریه و لبنان به این خاطر است که دو کشور حاکمیت و استقلال شان را به رسمیت بشناسند و وجود دو کشور مستقل برای همه به اثبات برسد.

ایلی فرزلی با بیان اینکه دوکشورهمسایه با این اقدام خود تلاش می کنند تا هرگونه بهانه ای را از مخالفان سلب کنند، اضافه کرد: علاوه بر آن، گشایش دفترنمایندگی در خاک دو کشور می تواند مانع از تلاش دشمنان برای ضربه زدن به استقلال و حاکمیت ملت هایشان شود.

کد خبر 768399

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha