پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ مهر ۱۳۸۷، ۱۰:۴۸

علی آبادی:

دولت نهم بیش از دو هزار طرح ورزشی را به بهره‌برداری رساند

دولت نهم بیش از دو هزار طرح ورزشی را به بهره‌برداری رساند

قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان تربیت بدنی گفت: دو هزار و 750 طرح ورزشی در دولت نهم به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، محمد علی‌آبادی شب گذشته در حاشیه افتتاح مجتمع ورزشی جامعة الزهرا قم در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه‌های ورزشی گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون سه هزار و 700 پروژه ورزشی در سطح کشور به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به تلاش‌های دولت نهم در امر ورزش افزود: در دولت نهم نیز دو هزار و 750 طرح ورزشی طراحی و بهره‌برداری شد.

علی آبادی با بیان اینکه دولت همچنان رویکرد عمرانی در مسائل ورزشی را ادامه خواهد داد، گفت: در شرایط کنونی نیز سه هزار و 700 طرح ورزشی در دست احداث است.

وی با اشاره به سفر‌های استان هیئت دولت عنوان کرد: این سفرها تاثیر بسیار بسزایی در امر گسترش مسائل ورزشی در سطح استان‌ها دارد.

رئیس سازمان تربیت بدنی با بیان اینکه 90 درصد مصوبات سفرهای استانی در دور اول به اتمام رسیده است، گفت: این مصوبات با جدیت دنبال می‌شود.

علی آبادی به اختصاص اعتبار 60 میلیارد ریالی به استان قم اشاره کرد و گفت: این مبلغ در راستای توسعه ورزش استان اختصاص یافته است که امیدواریم شاهد روند رو به رشد ورزش در قم باشیم.

رئیس سازمان تربیت بدنی در سفر به قم مجموعه ورزشی جامعة الزهرا قم را افتتاح کرد.

کد خبر 768984

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha